De Harry’s – Klusdienst

Meer dan een klusdienst

Een klus kan een tijdrovende bezigheid zijn. Bovendien vereisen heel wat klussen de nodige expertise, kennis en het juiste materiaal. Wij beschikken naast onze eigen expertises, over een zeer groot netwerk aan professionelen en specialisten in heel wat domeinen. Zo kunnen we, indien nodig, samenwerken met de meest geschikte partner om de juiste oplossing te bieden.

 

Waarvoor kunt u bij ons zoal terecht:

Algemene kluswerken

Elektriciteit en verlichting

Schilderwerken

Renovaties

Schrijnwerk binnen en buiten

Onderhoud deuren & plaatsing toegangssystemen

Tegelwerk

Levering onderhoudsgoederen

Loodgieterij

Cilinders en sloten

Voor standaard producten:

Voor offertes op maat:

Voor welk kluswerk kunt u bij ons terecht? Wat zijn de tarieven?

Werktype 1: Standaard in regie: € 50/uur (excl. BTW)

Leveren en plaatsen van lampen, armaturen, sleutelkastjes, zout, advalvas, (bol)spiegels, infoborden, rookmelders, batterijen, dompelpompen, fietsbeugels, fietsrekken, stootbanden, (kokos-)matten, brievenbussen, … .

Cilinders vervangen, schilderwerk, klinken vernieuwen, , deurpompen afstellen, scharnieren afstellen, herstellen keukenkastjes.

Ontmossen van gevelplinten, opritten, … .

Zout strooien in de winter.

Buiten-  en/of binnenzetten van vuilbakken (bv. vervangen van conciërge).

 

Gespecialiseerd werk:

Werkstype 2: Vakwerk  € 60/uur (excl. BTW)

• Schrijnwerk (deuren, keukens, kasten op maat).

• Elektriciteitswerken

• Loodgieterij

• Renovatie

• Tegelwerk

• Pompwerk / Ruimingswerk

 

Werktype 3: Technische opvolging werf of vochtdossier € 75/uur (excl. BTW)

• Technisch advies vochtdossiers

 

Transport Antwerpen: €45 (straal van 15 km rond Berchem). Hierbuiten €1.35/km/werkman heen en terug tot Berchem. Prijzen hierboven zijn excl. btw. Na de kantooruren (ma/vrij van 9-17 uur) aan 150%. Op zon- en feestdagen en tussen 22u en 6u aan 200%. Gewone werken worden uitgevoerd binnen de kantooruren. Interventies worden gerekend vanaf vertrek kantoor of andere klant tot aankomst kantoor, dit per uur aan 150% tijdens kantooruren, op zon- en feestdagen en tussen 17u en 8u aan 200%.

Regelmatig klussen? Al aan een onderhoudscontract gedacht?

Een onderhoudscontract is niet enkel voor professionelen bestemd. Wie een appartement heeft in een gebouw waar verschillende mensen samenleven, weet dat er geregeld nood is aan kleine herstellingen. En dan kan gaan van het geregeld herstellen van een lamp, een deurbel of beschadigingen aan muren, deuren, ramen van de gemeenschappelijke delen. En dan is een onderhoudscontract zeer interessant. Ontdek er hier meer over.

Vragen kost niets

Interesse in een onderhoudscontract of graag een offerte op maat? Contacteer ons vrijblijvend en we werken met veel plezier een oplossing voor u uit.