Onderhoud

Onderhoud van uw residentie, winkel of kantoor

De zoveelste defecte lamp in de hal, slepende deuren die al lang moesten hersteld worden, een brievenbus die blijft stuk gaan, etc. Deze kleine, tijdrovende klussen blijven maar al te vaak liggen, tot grote ergernis van de bewoners. Het klinkt u helaas maar al te bekend in de oren? Bij Edifix bieden we de duurzame oplossing die u aanzienlijk wat tijd, energie & geld zal doen besparen.

Kleine klussen, grote ergernis

We weten als geen ander de zorgen die deze kleine klussen met zich meebrengen. Daarom hebben we het onderhoudscontract in het leven geroepen. En deze is geschikt voor professionelen al particulieren. Een greep uit ons aanbod:

Edifix_Herstellingen, onderhoud & klussen_klusdienst
  • periodiek onderhoud & controle van lichtinstallaties
  • afstellen van deuren en klinken
  • Kelders leegpompen
  • Plaatsing van sleutelkasten advalvas of kaders,
  • Monteren van (kantoor) meubilair
  • Opsporing van de oorzaak van een lek
  • Opstellen van de bestekken voor herstelling van de gevolgschade

Bij een onderhoudscontract kan u 100% rekenen op een duurzame oplossing en bespaart u tal van kosten. Zo kan u beroep doen op onze technische bijstand voor zo goed als alle dagelijkse problemen die zich voordoen in gebouwen en bespaart u op voorrijkosten van verschillende leveranciers.

Bovendien hoeft er niemand tijd te verliezen om materiaal te halen of een snelle, tijdelijke, oplossing te zoeken. Door een professional in te schakelen wint u dus tijd, geld en een hele hoop ergernis.

 

Dringende interventies worden voor onderhoudsklanten tijdens kantooruren aan het standaard uurtarief en er wordt ook geen voorrijkost verrekend!

Screening op meer dan 50 punten

Bij het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst, wordt het gebouw gescreend en preventief behandeld op meer dan 50 punten. Nadien vindt deze controle plaats op vaste tijdstippen doorheen het contract. Dit kan gaan van het periodiek nakijken en vervangen van lampen, tot afstellen van deuren en deurpompen, vervangen van naamplaatjes, leveren en plaatsen van rookmelders tot het aanbieden van een 24/24 standby service en onze bijstand ter plaatse binnen de 2 uur na een dringende noodoproep.

Vragen kost niets

Interesse in een onderhoudscontract of graag een offerte op maat? Contacteer ons vrijblijvend en we werken met veel plezier een oplossing voor u uit.