Edifix_onderhoud-herstellingen-klussen_Over Ons

Edifix, uw partner
voor elk interieurproject.

Welkom bij Edifix, uw partner voor alle interieur renovatieprojecten. Wij begrijpen dat de juiste kwaliteit en communicatie essentieel zijn voor uw projecten, of het nu gaat om kantoren, winkels of woningen. Bij ons draait alles om het creëren van uw totaalplaatje. Heeft u zelf reeds de plannen, meetstaat en materialen gekozen dan kunnen we met onze vakmensen dadelijk aan de slag. Weet u nog niet helemaal wat u zoekt, dan helpt één van onze partner-interieur ontwerpers u graag op weg met advies en/of het opstellen van een plan.

Dit zowel voor een moderne, strakke inrichting voor uw kantoor, een sfeervolle winkelruimte die uw merk weerspiegelt, of een gezellige en functionele woonomgeving. Wij staan voor u klaar met ons ervaren team vakmensen.

Partners

Edifix_onderhoud-herstellingen-klussen_Over Ons

Edifix, uw partner
in onderhoud, herstellingen
& klussen.

Edifix is ontstaan uit de passie voor beter. Met een achtergrond in productontwikkeling en design dragen we duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Zo gaan we steeds op zoek naar lange termijn oplossingen die werken voor alle partijen, of het nu gaat om een éénmalige klus, een onderhoudscontract of herstellingen. Contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Partners

Edifix_over-ons_partners_solvio_2
Edifix_over-ons_partners_dws
Edifix_over-ons_partners_pand
Edifix_over-ons_partners_realis
Edifix_over-ons_partners_patribel_2