Een inbouwkast op uw maat

Een inbouwkast op uw maat

Een inbouwkast op maat

De aftrap van Batibouw komt eraan. Op 28 februari opent de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting voor professionele en particuliere bezoekers haar deuren. Onze focus dit jaar? Inbouwkasten. De maatkast is terug van nooit weggeweest. Voorzien van de nieuwste snufjes en gemaakt uit innovatieve materialen, is ze meer op maat dan ooit tevoren.

De voordelen van een maatkast

We zijn steeds kleiner gaan wonen, omwille van verschillende factoren. En een kleinere woning, dat betekent minder opbergruimte. Wie kleiner woont zal dus elke ruimte optimaal moeten benutten. En de beste manier hiervoor is maatwerk. Wanneer u kiest voor een kast op maat, kan u elke nok, nis en wand volledig inpalmen. Ingemaakte kasten zijn niet alleen handig in gebruik, u kan ze tegenwoordig helemaal naar wens laten ontwerpen en uitvoeren. Bij Edifix helpen u bij het ontwerpen, produceren en plaatsen van hyper gepersonaliseerd maatwerk.

Een kast op maat voor elke ruimte

Ingemaakte kasten vindt u in alle vormen en maten. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste keuze te maken. Er hangt namelijk veel af van de kamer waarin u het meubel wil plaatsen en waarvoor u de kast zal gebruiken. Een gesloten exemplaar is bijvoorbeeld handig wanneer u documenten wilt opbergen die anders een rommelige indruk maken. Daarnaast doet zo’n gesloten kast perfect dienst als vestiaire. Heel wat appartementen hebben geen aparte inkomhal meer. Wanneer u een vestiaire als scheidingselement plaatst, creëert u toch de illusie van een inkomhal.

Open kasten op maat voor meer persoonlijkheid

 

Voor wie het graag minder ‘clean’ heeft, of een persoonlijker karakter wil geven aan zijn interieur, is een open maatkast de ideale keuze. Een open maatkast is namelijk uiterst geschikt als boekenkast, tv-meubel of zelfs als voorraadkast. Een strategisch geplaatste vaas of foto maakt van uw kast een echte eyecatcher. Wilt u nog meer pit geven aan uw inbouwkast? Dan stellen wij voor om verschillende materialen te combineren, bijvoorbeeld een witte kast in combinatie met houden of felgekleurde elementen.

Kan u niet kiezen tussen open en gesloten elementen? Combineer dan beiden! De combinatie vinden we in de praktijk in de vorm van dressings, tv-meubels en kledingkasten. Het samenbrengen van de verschillende elementen geeft u voldoende ruimte om kabels, papieren en elektronica op te bergen terwijl het decoratieve karakter bewaard blijft.

U vindt met andere woorden een kast op maat voor elke kamer in huis. Bij Edifix helpen we u graag verder met het vinden van uw optimale meubel.

Wilt u een offerte voor een maatkast, neem dan contact met ons op via info@edifix.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.