Edifix_klusdienst, onderhoud en herstellingen_homepageEdifix-uw-partner-in-onderhoud,-herstellingen-&-klussen

Bent u op zoek naar een nieuw interieur? Of heeft u herstelwerk nodig? Edifix is uw partner voor schilderwerk, stucwerk, parket, tegel en schrijnwerk. Wij kunnen u helpen met het totaal of een kleine herstelling. Onze Harry’s helpen u met varia klussen, onderhoud en herstellingen in en rond uw gebouw. Dit kan zowel via onderhoudscontracten als in regie. Contacteer ons hier.

Diensten

Kleine en grote klussen of herstellingen in en rondom gebouwen. Wij denken graag mee aan een oplossing op maat.

Een permanente oplossing voor het onderhoud van uw gebouwen? Dat kan! Via een onderhoudscontract dat rekening houdt met de noden van het gebouw, van het vervangen van de lampen tot een volledig vochtmetingsverslag na waterschade.

Een helaas ‘te vaak voorkomend’ probleem is vochtschade. Het vinden van een oorzaak is niet altijd vanzelfsprekend en een oppervlakte vochtmeting schept vaak al een duidelijker beeld waar de oorzaak gezocht moet worden.

Realisaties

Edifix_onderhoud-herstellingen-klusdienst

Wie we zijn?

Bij Edifix zijn we een hecht team van gedreven vakmensen met jaren ervaring. U vindt ons elke dag op de baan om te herstellen, gebouwen te onderhouden en te optimaliseren.

Partners

Edifix_over-ons_partners_solvio_2

Samen sterk met Solvio sinds 2014

Edifix is sinds 2014 partner van Solvio Solutions, het technische luik van Solvio. De keuze was dan ook snel gemaakt; technische know-how van Edifix en de expertise van Solvio als syndicus & verzekeraar maken van ons de perfect match.

Edifix_over-ons_partners_patribel_2

Sinds 1 Januari 2018 zijn wij ook partner van Patribel beheer.

We doen tijdens en na de uren interventies voor groot en klein werk wat voor hen de grootste troef was.

Edifix_over-ons_partners_realis

Uw zorgeloos kantoor dankzij onze zorg.

Bij Realis ondersteunen ze hun cliënteel voor wie wil investeren in mooi vastgoed op een zorgeloze en veilige manier. Wij onderhouden hun prachtig gerenoveerd kantoor waardoor zij hun focus bij de klant kunnen houden. Klanten die op hun beurt ook privé bij ons terecht kunnen voor herstellingswerken.

Een vraag? Klus? laat ons meedenken.