Ruimtes transformeren met gyprocwerken

Ruimtes transformeren met gyprocwerken

Wat is gyproc?

Gyproc, ook wel bekend als gipsplaten, is een veelgebruikt materiaal voor de afwerking van ruimtes. Het is ideaal voor het snel en makkelijk afwerken van muren en plafonds. Doordat het materiaal zeer gebruiksvriendelijk is, is het een favoriet om snel verzorgde muren en plafonds te verkrijgen. Bij Edifix gaan we nog een stapje verder en zien we het groter:

Gyproc als transformeerder van onbruikbare naar gezellige en afgewerkte ruimtes. 

Gedaan met ruimtes als hopeloos af te stempelen. Met gyprocwerken verandert u bijvoorbeeld een onbruikbare zolder in een oogopslag naar een gezellige zolderkamer. Geen eindeloze projecten waarbij het resultaat maar uitblijft. Met gyprocwerken krijgt u snel een mooi en afgewerkt resultaat.

Wat zijn de voordelen van gyprocwerken?

1. Lange levensduur

Gyproc gaat erg lang mee, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatige herstel- of vervangwerken.

2. Snelle bedekking

Gyprocpanelen zijn groot waardoor ze grote oppervlaktes kunnen bedekken. Volledige wanden en plafonds zijn dus snel bedekt en afgewerkt.

3. Makkelijk te plaatsen

Gyprocpanelen installeren we makkelijk met een beperkt aantal gereedschappen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de panelen te snijden met een mes of een zaag. Ook de bevestiging kan eenvoudig met schroeven, nagels, nietjes of zelf lijmen met gips.

4. Eenvoudige afwerking

Voor de afwerking zijn er maar een beperkt aantal machines nodig. Graag meteen een kleurtje op de nieuwe gyprocplaten? Geen enkel probleem. Ook met schilderwerken op de gyprocplaten kunnen we u helpen. Wist u dat zelf behangen en betegelen een optie is?

Ontdek hoe we met gyprocwerken een onbruikbare zolder transformeerden tot een gezellige zolderkamer.

Nog enkele mogelijkheden met gyproc

  1. Wil je graag een grotere ruimte opdelen? Dat lossen we op met een gyproc scheidingswand.
  2. Een verlaagd of vals plafond laat u ook eenvoudig maken met gyprocplaten.
  3. Kleine verbouwing gedaan? Met gyproc werken we alles eenvoudig en snel af.